top of page
  • Writer's picturebellenklantenservicenl

Hoe voeg ik gemakkelijk een extra e-mail toe aan een Linkedin-account?

Updated: Dec 31, 2020

Linkedin is een account dat in alle opzichten nuttig is om het beste uit de banen te halen en ook opgeleide professionals in te huren. De specifieke app voor sociale media zorgt ervoor dat u zeker geld kunt verdienen. Het maakt echter niet uit sinds hoelang u dezelfde website gebruikt, de ene keer of de andere keer moet u ook de mening van een getraind persoon nemen.


Een van die veelgestelde vragen van de meerderheid van de gebruikers is hoe een persoon een extra e-mail aan het specifieke account kan toevoegen. Heb je ook last van hetzelfde probleem of een andere vraag in verband met het account? Neem dan altijd en overal contact op met Linkedin Helpdesk nummer.


Stappen om een extra postadres aan het account toe te voegen, worden hieronder gemarkeerd: -


  • Allereerst moet u de gewenste internetbrowser starten door erop te dubbelklikken om het specifieke proces te starten.

  • Zorg ervoor dat u op de adresbalk klikt terwijl u naar uw account gaat, die u naar de hoofdpagina van de site brengt.

  • Daarna typt u uw gebruikersnaam en het wachtwoord om in te loggen op hetzelfde account, gevolgd door naar het beoordelingsmenu te gaan.

  • Eindelijk moet u toegang krijgen tot uw accountinstellingen en het e-mailadres toevoegen en vervolgens het menu daarvan verlaten.


Dit zijn enkele van de suggesties om een extra e-mail aan een account toe te voegen. Mocht je niet tevreden zijn met bovenstaande stappen neem dan zo snel mogelijk contact op met het Linkedin Klantenservice nummer. We zijn uitgerust met een zeer professioneel en deskundig team van technici die voor verschillende manieren en middelen zullen kiezen om de best mogelijke uitwegen voor u naar voren te brengen. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen via live-chats, telefoontjes en e-mails volgens uw voorkeur en comfortzone op een onmiddellijke manier mogelijk. Dus denk er niet langer over na en bereik ons zonder aarzeling.


9 views0 comments
bottom of page