top of page
  • Writer's picturebellenklantenservicenl

Hoe kan ik snel mono-audio inschakelen op uw Xbox One-console?

Updated: Nov 3, 2021


Xbox is de beste gameconsole die zijn gebruikers een levensechte game-ervaring biedt. U kunt een geweldige tijd hebben door games te spelen en verschillende video's en films op uw Xbox-console te bekijken. Een van de voordelen van Xbox is de geluidskwaliteit die deze apparaten bieden. Elke Xbox wordt geleverd met geweldige tools en functies waarmee je wijzigingen kunt aanbrengen in de audio-uitvoer en de instellingen kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Een van de audio-instellingen van Xbox heet Mono-audio waarmee Xbox-gebruikers hetzelfde geluid via verschillende luidsprekers kunnen reproduceren.


Als je de Mono Audio voor je Xbox One-console wilt inschakelen zodat je geweldige geluidskwaliteiten hebt en Xbox met meerdere luidsprekers verbindt, volg dan nu de onderstaande stappen in dit artikel van Xbox Bellen Nederland.


Stappen om snel mono-audio op uw Xbox One-console in te schakelen


  • Schakel uw Xbox one-console in en druk vervolgens op de XBOX-knop om het gidsmenu op het scherm te openen.

  • Selecteer hier de optie PROFIEL EN SYSTEEM op het scherm met behulp van uw controller.

  • Selecteer nu de optie INSTELLINGEN in het volgende scherm door naar de optie te wijzen.

  • Selecteer de optie GEMAKKELIJK TOEGANG op het scherm en selecteer vervolgens de optie AUDIO op het scherm.

  • Ga naar de optie MONO OUTPUT en selecteer deze om deze voor je Xbox-console te activeren.

  • Zodra u de optie selecteert, worden uw huidige audio-instellingen onmiddellijk overschreven.

Als je hulp nodig hebt bij andere Xbox-instellingen, bel ons dan op ons Xbox Nummer en neem nu contact op met het wereldberoemde Xbox-technische team. Onze Xbox-ondersteuningsmedewerkers zijn zeer detailgericht en bieden u de meest nauwkeurige oplossingen voor al uw Xbox-problemen. Bel, e-mail of chat met onze Xbox-agenten en krijg directe hulp bij zelfs de meest beruchte problemen. Hoe verontrustend uw problemen ook zijn, onze Xbox-vertegenwoordigers hebben de juiste kennis om u te helpen met het probleem, dus neem nu contact met ons op en laat al uw zorgen achter u.





bottom of page