top of page
  • Writer's picturebellenklantenservicenl

Hoe snel de Hotmail-foutcode 85010017 oplossen?

Hotmail is een van de meest gebruikte platforms voor e-mailuitwisseling die wordt gebruikt door individuen en bedrijven over de hele wereld. Hotmail biedt gebruikers een uitstekende interface en geweldige functies, maar soms kunnen gebruikers bepaalde problemen tegenkomen bij het gebruik van hun Hotmail-account. Als je een 85010017 Hotmail-foutcode ziet tijdens het gebruik van je account, lees dan dit artikel zorgvuldig door om de best mogelijke oplossing voor dit probleem te vinden.


Hotmail Bellen Nederland hulplijn nummer nu en uw problemen worden direct opgelost.


STAPPEN OM DE HOTMAIL-FOUTCODE 85010017 SNEL OP TE LOSSEN


  1. Als u de functie voor het synchroniseren van e-mail AAN heeft gezet voor uw Hotmail-e-mails, verlaag dan het aantal te synchroniseren e-mails tot EEN MAAND of MINDER.

  2. Als u het probleem nog steeds ondervindt, verlaag dan de synchronisatielimiet opnieuw.

  3. Als u de e-maillimiet wilt verhogen, verkleint u de grootte van e-mails om dit probleem op te lossen. Hierdoor kunnen gebruikers de tijdsperiode verlengen zonder problemen te ondervinden.

  4. Het activeren van ACTIVE SYNC voor uw apparaat kan dit probleem ook oplossen.

  5. Verder wordt aanbevolen om de Hotmail-agenda te synchroniseren met de afgelopen 1 maand of 2 weken.

  6. Om er zeker van te zijn dat dit een synchronisatiefout is, schakelt u de synchronisatie UIT voor zowel uw e-mails als de agenda.

  7. Als het probleem zich blijft voordoen, moet uw webbrowser mogelijk worden bijgewerkt. Werk de browser onmiddellijk bij of gebruik een andere browser.

  8. Als u de Outlook-toepassing gebruikt, werk dan de Outlook-toepassing bij om het probleem onmiddellijk op te lossen. Zorg ervoor dat u de synchronisatielimiet of -grootte verlaagt als u SYNC weer AAN zet.


Opmerking: deze foutcode geeft aan dat er een probleem is tijdens het synchroniseren van een groot aantal items op uw Hotmail-account, dus voer de nodige stappen uit om de omvang van de mailbox te verkleinen en dit probleem op te lossen.


We hebben maar één doel: uw Hotmail-gerelateerde problemen onmiddellijk oplossen.

Bel ons nu op ons Hotmail Nummer om alle Hotmail-vragen zo snel mogelijk op te lossen zonder enige wachttijd. We begrijpen de urgentie van uw problemen en hebben een diep respect voor uw tijd, daarom beloven al onze technici om efficiënt te werken en effectieve resultaten te leveren zonder ruimte voor fouten.


bottom of page