top of page
  • Writer's picturebellenklantenservicenl

Hoe kunnen problemen met de bezorging van Hotmail onmiddellijk worden opgelost?



Hotmail is een van de meest efficiënte platforms waarmee gebruikers direct e-mails kunnen verzenden en ontvangen met een snelle interface. Hotmail staat bekend als een van de veiligste platforms omdat het continu scant op spam en ongepaste e-mails en accounts blokkeert die dergelijke e-mails verzenden. Hoewel Hotmail-gebruikers uitzonderlijk profiteren van dit kenmerk, kan dit soms problemen veroorzaken zoals fouten bij het bezorgen van e-mails naar andere accounts. Als u bezorgingsproblemen ondervindt bij het verzenden van e-mails met uw Hotmail-account, lees dan dit artikel om het probleem onmiddellijk op te lossen.

Als je een ander probleem hebt met betrekking tot je Hotmail-account, neem dan nu contact met ons op via Hotmail Bellen Nederland.


STAPPEN OM DE HOTMAIL-LEVERINGSPROBLEMEN ONMIDDELLIJK OP TE LOSSEN


  1. Het probleem kan optreden als de e-mailbox met ontvangstbewijzen vol is. Vraag in dit geval de ontvanger om ruimte vrij te maken in zijn account.

  2. Vermijd vervolgens het verzenden van te veel e-mails vanaf uw account, omdat Hotmail uw account dan als spam zou kunnen markeren.

  3. Controleer de trefwoorden die in uw e-mails worden gebruikt. Specifieke trefwoorden kunnen Hotmail in staat stellen een e-mail als spam te markeren.

  4. Als het probleem aan uw kant wordt veroorzaakt, probeer dan een configuratie uit te voeren in uw MTA of in de DNS.

  5. Zorg er vervolgens voor dat uw e-mails niet worden omgeleid naar de map Spam van het account van de ontvanger.

  6. De eenvoudigste manier om ervoor te zorgen dat uw e-mails naar de ontvangers worden verzonden, is door een nieuw Hotmail-account aan te maken en dit account toe te voegen aan de e-maillijst om periodiek te controleren of de verzonden e-mails in de inbox van de ontvanger terechtkomen.

  7. Als u een SMTP-antwoordcode ontvangt terwijl u een e-mail verstuurt met uw Hotmail-account, doet u het volgende:

  8. In de meeste gevallen worden SMTP-fouten automatisch verholpen als er geen vast onderzoek wordt gedaan om het probleem te vinden dat dit probleem veroorzaakt.

  9. Als u een SMTP-fout ontvangt vanwege een mislukt adres, zorg er dan voor dat u in de toekomst nooit een e-mail naar hetzelfde slechte e-mailadres verzendt, aangezien dit de reputatie van de afzender kan aantasten.

  10. Zorg ervoor dat het slechte e-mailadres op de onderdrukkingslijst staat.

Neem contact op met werelddeskundigen voor het oplossen van problemen met Hotmail door ons te bellen op ons Hotmail-klantenondersteuningscentrum. We werken 24/7 om hulp te bieden bij alle technische en niet-technische problemen met betrekking tot Hotmail. Verspil geen tijd meer, het ondersteuningsteam van Telefoon Hotmail voor onmiddellijke reactie.


bottom of page