top of page
  • Writer's picturebellenklantenservicenl

Hoe de automatische verlenging van Xbox live uit te schakelen?

Updated: Nov 3, 2021


Xbox One is de nieuwste reeks Microsoft-consoles. Xbox one-abonnementen zoals Xbox live kunnen maanden of zelfs jaren blijven staan als je automatische verlenging niet uitschakelt. Deze blogpost is een verhulde zegen voor degenen die ernaar uitkijken om de automatische verlenging van de live-abonnementen van Xbox uit te schakelen. Voor de broodnodige professionele ondersteuning wordt gebruikers aangeraden contact op te nemen met de Xbox-klantenservice. Je hoeft alleen maar het telefoonnummer van Xbox te bellen om een onmiddellijke reactie.


Telefoon Xbox is de perfecte manier om uw problemen met de experts te beschrijven. De technische staf is erg vriendelijk en ondersteunend om de gebruikers te helpen de betreffende problemen op te lossen. We zullen,dat is de reden dat gebruikers wordt aangeraden contact op te nemen met technische experts van Xbox met behulp van verschillende effectieve online en offline ondersteuningsservices aangeboden door het technische ondersteuningsteam.

Stapsgewijze instructies voor het uitschakelen van het abonnement voor automatische verlenging van Xbox live


De onderliggende zijn enkele van de relevante stappen waarmee u automatische verlenging op de meest probleemloze manier kunt annuleren:


  1. De eerste stap is verhuizen naar Microsoft .com.

  2. Ga naar de live-subsectie van de pagina van de Xbox.

  3. Klik op beheren. Selecteer automatisch verlengen uitschakelen.

  4. Kies om de annulering te bevestigen.

Als een gebruiker verdere tips of informatie nodig heeft, wordt gebruikers aangeraden Contact Met Xbox. De gecertificeerde technici verzekeren de klanten dat ze hun problemen zonder vertragingen of onderbrekingen kunnen oplossen. Het belangrijkste voordeel van contact opnemen met het ondersteuningsteam ligt in het gebruik van 24 * 7 ondersteuningsdiensten. Gebruikers krijgen uiteindelijk gegarandeerde oplossingen. De techneuten graven diep in de problemen van de fout en zorgen ervoor dat gebruikers niet opnieuw dezelfde problemen veroorzaken. De ijverige technische agenten dienen als de totaaloplossing voor al uw gerelateerde storingen. De technici beschikken over meer dan tien jaar ervaring of expertise om een glimlach op het gezicht van miljoenen van hun gewaardeerde gebruikers te toveren met tijdverspilling door achterover te leunen.



bottom of page