top of page
  • Writer's picturebellenklantenservicenl

Hoe gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in het Linkedin-profiel?

Updated: Dec 17, 2020


LinkedIn is een sociaal platform waarmee gebruikers een professionele verbinding kunnen maken en professionele kansen kunnen grijpen die hen groei en ontwikkeling in de toekomst verzekeren. Het maakt echter niet uit hoe lang u de specifieke toepassing gebruikt of hoe vaak u deze gebruikt, de ene of de andere keer moet u de mening van een expert inwinnen om meer te weten te komen over verschillende functies en hun gebruik. De meest elementaire vraag die gebruikers tegenkomen, is dat hoe een persoon gemakkelijk zijn / haar LinkedIn-accountprofiel kan bewerken of wijzigen. Ben je ook van plan hulp te zoeken over hetzelfde probleem of een ander probleem met je account waar je last van hebt? Bel dan zo snel mogelijk met Linkedin Telefoon Nederland.

Hieronder vindt u de stappen om gemakkelijk wijzigingen aan te brengen in het LinkedIn-profiel: -

  • U moet inloggen op uw LinkedIn-account op uw apparaat via elke webbrowser van uw keuze en een kijkje nemen op het profieltabblad aan de linkerkant in een zwarte banner.

  • Daar krijgt u het blauwe vak met de naam bewerken te zien naast uw profielfoto, waarmee u uw profiel naar eigen wens kunt bewerken.

  • U kunt uw profielfoto ook wijzigen door erop te tikken en vervolgens uw contactgegevens te bewerken voor het geval er een wijziging in beide plaatsvindt.

  • U kunt uw samenvatting bewerken of de duur van de werkervaring naar eigen voorkeur wijzigen en de wijzigingen bevestigen die u tot dusver heeft aangebracht.

Dit is de kern van de punten waarop de gebruikers wijzigingen kunnen aanbrengen of het profiel van hun LinkedIn-account kunnen bewerken. Als de bovengenoemde stappen toevallig niet voldoen aan uw behoefte aan een oplossing, dan hoeft u alleen maar te bellen met Contact LinkedIn Nederland hulplijn tijdens de werkuren. We verzekeren u 100% authentieke assistentie op een onmiddellijke en onmiddellijke manier direct na het ontvangen van een vraag van uw kant. Praat met ons geautoriseerde team van ingenieurs volgens de communicatiemethode van uw voorkeur. Dus denk er niet langer over na en neem zonder aarzelen contact met ons op.


20 views0 comments
bottom of page