top of page
  • Writer's picturebellenklantenservicenl

Eenvoudige stappen voor het instellen van Hotmail op een Android-apparaat!

Updated: Nov 3, 2021


De procedure voor het instellen van Hotmail op een Android-apparaat is helemaal geen moeilijke taak. Maar ja, je hebt goede begeleiding nodig, dus als jij ook uitkijkt naar een aantal geschikte oplossingen om hetzelfde proces te doorlopen. Dan moet u zeker de juiste begeleiding en stappen hebben om dit te doen.


Maar als je ooit nog andere problemen tegenkomt met betrekking tot je Hotmail-account, dan kun je altijd contact opnemen met de specialist van Hotmail Helpdesk. Het team hier is bekwaam om de gerelateerde problemen op te lossen die de gebruikers van Hotmail storen. U hoeft dus alleen maar door te gaan en contact op te nemen met het team zonder vertraging meer.


Nu moet u de onderstaande stappen correct volgen om het juiste resultaat te krijgen. En daarna zult u de procedure met succes doorlopen en kunt u Hotmail gemakkelijk op uw Android-apparaat gebruiken.


  • Allereerst moet je de app ‘Instellingen’ op je Android-apparaat openen.

  • Daarna moet je op de optie ‘Accounts’ klikken en vervolgens op ‘Account toevoegen’

  • Je moet nu ook op de knop ‘Exchange’ tikken.

  • Vervolgens moet u op de weergegeven pagina uw respectieve e-mailadres typen en klikken om naar de volgende te gaan.

  • Vervolgens moet u ook uw accountwachtwoord typen.

  • Tik nu op het weergegeven scherm op het tabblad ‘Accountopties’.

  • En dan tot slot moet u nu uw accountnaam invoeren en vervolgens op de knop Volgende tikken.


Daar ga je niet! U moet succesvol zijn in het instellen van Hotmail op uw Android-apparaat, aangezien de stappen die u worden gegeven absoluut betrouwbaar zijn om u daarbij te helpen. Maar mocht u toch moeilijkheden ondervinden, dan moet u zonder enige aarzeling meteen de efficiënte technici van Hotmail Bellen Nummer bereiken. Daarna zullen de techneuten de betreffende problemen behandelen en zijn zij in staat om u de beste resoluties te geven die relevant zijn.


11 views0 comments
bottom of page