top of page

Hoe maak je een back-up van je e-mails in je Yahoo-account?

Bijgewerkt op: 3 nov. 2021


Als u de mailingservice van Yahoo gebruikt voor zakelijk gebruik, is het belangrijk om een back-up van uw e-mail te maken, zodat u geen belangrijke contacten of andere informatie kwijtraakt. Het opslaan van uw e-mail is ook belangrijk in het geval dat u besluit om in de toekomst uw Yahoo-e-mailaccount te sluiten. Neem dus voor de nodige ondersteuning contact op met de klantenservice van Yahoo, dit is de beste manier om uw gerelateerde problemen op te lossen. Bel gewoon het gratis hulplijnnummer van Yahoo of de experts zijn ook gemakkelijk bereikbaar via live chat. Bovendien kun je zelfs hun zelfhulpblogs raadplegen voor meer informatie op de officiële website van Yahoo.


Yahoo Bellen Nummer streeft ernaar om onmiddellijk antwoord te bieden. De kracht van het contact opnemen met het ondersteuningsteam ligt in het gebruik maken van hoogwaardige klantenservice zonder verborgen of extra kosten. De modus die u kiest, hangt af van hoe dringend een specifiek probleem een oplossing of reactie vereist. All –in All Het ondersteuningsteam zet zich in voor eersteklas en optimale oplossingen.


De lijst met tips en methoden om een back-up te maken van de e-mails van uw Yahoo

  • Maak een map op uw pc waar u de berichten van Yahoo kunt opslaan.

  • Klik met de rechtermuisknop op uw bureaublad, klik op Nieuw en vervolgens op de map onder het vervolgkeuzemenu.

  • Start het e-mailaccount van uw Yahoo en open een bericht waarvan u een back-up wilt maken.

  • Kies de inhoud en zet het bericht neer en sleep het naar uw map.

  • Herhaal dit slepen en neerzetten voor elke e-mail die u wilt opslaan.

Het bovenstaande proces zal helpen om de back-up zo effectief en probleemloos mogelijk uit te voeren. Neem anders Contact Met Yahoo voor resultaatgerichte oplossingen. Om prioriteit te geven aan de vragen van elke klant, bieden de techneuten stapsgewijze richtlijnen in een gemakkelijk te begrijpen of heldere taal. Klanttevredenheid is hun hoogste prioriteit en de technische vertegenwoordigers werken er hard aan om dat te bereiken. De oplossingen die u ontvangt, zijn optimaal, robuust en 100 procent bevredigend. Onnodig te zeggen dat de naadloze klantenservice van het team het team het label heeft opgeleverd de meest vertrouwde en betrouwbare online serviceprovider in de digitale wereld te zijn.


bottom of page