top of page

Een korte handleiding voor het oplossen van een aankoopfout op uw Xbox One-console

Bijgewerkt op: 3 nov. 2021


Hoe frustrerend zou het zijn als je je favoriete game niet op Xbox zou kunnen kopen? Het zou ons tot op het bot frustreren als we onze favoriete spellen niet met onze vrienden en familieleden zouden kunnen spelen. Als je een game probeert te kopen met je Microsoft-account om in te spelen op je Xbox One-console, maar de aankoopfout blijft ontvangen, volg dan de onderstaande stappen voor een snelle oplossing, anders Telefoon Xbox voor hulp.


Stappen om een aankoopfout op uw Xbox One-console op te lossen


  1. Zorg er allereerst voor dat je het juiste account gebruikt om een game voor je Xbox One-console te kopen:

  2. Bezoek de Microsoft-website en klik op de ACCOUNT-sectie in de rechterbovenhoek van de pagina.

  3. Noteer het gelogde account; klik op de knop AFMELDEN als de versie verschilt van de versie die u probeert te kopen Xbox One-game.

  4. Log in op het account waarmee u het product probeert te kopen door de juiste inloggegevens in te voeren.

  5. Zorg er daarnaast voor dat u de status van de Xbox-service controleert; als je waarschuwingen ziet, wacht dan tot de Xbox-services weer zijn hervat en probeer vervolgens de game te kopen.

  6. Controleer nu de bankgegevens die u op de betaalpagina hebt ingevoerd en zorg ervoor dat ze correct zijn.

  7. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met uw bank en controleer of er geen problemen zijn met uw bankrekening of kaart.

  8. Als u een creditcard gebruikt, zorg er dan voor dat de kredietlimiet niet is overschreden.

  9. Probeer een andere betaalmethode te gebruiken en koop het spel.

  10. Vernieuw de pagina of log uit en log opnieuw in op uw Microsoft-account en probeer de game opnieuw te kopen.

  11. Als het probleem zich blijft voordoen, is uw Microsoft-account mogelijk tijdelijk geblokkeerd voor het doen van aankopen.

Contact Met Xbox voor onmiddellijke ondersteuning, en we hebben de juiste tools om al uw problemen onmiddellijk op te lossen. Onze technische medewerkers van Xbox hebben jarenlange training en ervaring gehad. Daarom kennen ze de juiste manieren om uw problemen binnen enkele minuten op te lossen. Of uw Xbox one-console nu moet worden gerepareerd of u technische assistentie nodig heeft, wij staan te allen tijde tot uw beschikking.



bottom of page